Friday, March 18, 2022

Uppsatser om legalisering av marijuana

Uppsatser om legalisering av marijuana



Marijuana har också sina egna skatter. Parafraseringsverktyg Parafrasera min uppsats. Alla traditionella psykoanalytiska sessioner hjälpte inte och mamma försökte till och med en hel del droger i ett försök att minska fallen av våldsamt beteende, uppsatser om legalisering av marijuana. Hej, mitt namn är Faria Naeem, och jag skriver till dig idag för att dela mina åsikter om legalisering av medicinsk och rekreationsmarijuana. Nadelmann, Ethan. Regeringen, Idéer från skolskjutningar till dig och människohandel var några jag tänkte på.





Användningen av marijuana för medicinska ändamål stöds av många experter.



Flera källor har föreslagit och i vissa fall bevisat att legalisering eller åtminstone avkriminalisering av marijuana kan minska våldsbrott och avsevärt minska antalet människor som fängslas för droganvändning. Detta skulle tillåta fler individer att fortsätta vara de bidragande medlemmarna i samhället som de ofta var innan de fångades med ett relativt ofarligt ämne. Att legalisera marijuana skulle också frigöra välbehövlig finansiering och redan ansträngd brottsbekämpande arbetskraft för att bekämpa fler uppsatser om legalisering av marijuana sociala frågor. Vad bevisen tyder på är att legalisering av marijuana kan innebära en stor fördel för samhället. Dessa bevis är välkända över hela den vetenskapliga, politiska och offentliga arenan inklusive ekonomi och sociala frågor, men det har ännu inte åtgärdats.


Få dina uppdrag gjorda av riktiga proffs. Spara din dyrbara tid och öka dina betyg med lätthet. Fyll bara i dina HW-krav så kan du lita på oss! Enligt en rapport i The Economist Case for Legalization är oron för att en växande droganvändande och beroende befolkning skulle uppstå om marijuana gjordes mer tillgänglig är falska. Även om tidningen medger att priset på läkemedlet är artificiellt högt, tillskriver den detta till svårigheterna med att kringgå lagen, uppsatser om legalisering av marijuana. Författarna till denna rapport indikerar att det bara är på grund av den höga kostnaden och svårigheten att få tag på det som fler individer inte har experimenterat med det.


Istället blir de beroende, antingen fysiskt eller psykiskt, av andra, ofta mer skadliga men ändå lagliga substanser som receptbelagda mediciner eller alkohol. För att stödja deras argument för legalisering även om antalet misstänkta användare skulle stiga, bygger Economist-artikeln Case for Legalization på John Stuart Mills teorier. Detta är en grundande teori som för det mesta har ignorerats i beslut som fattats om alkohol och tobak, som båda har visat sig direkt orsaka betydande skada för oskyldiga andra, men som inte har ignorerats när det gäller klass C-ämnen som marijuana, uppsatser om legalisering av marijuana.


Argumentet att fler skulle bli vanliga användare av ämnet är dock ogrundat. använde en undersökning för att fastställa antalet gymnasieelever som använde marijuana i dessa områden före legaliseringen och efter att medicinsk marijuanaanvändning godkändes. I alla undersökta årskurser minskade faktiskt marijuanaanvändningen i 7:e klass, 9:e och 11:e klass efter att det blev lagligt på en begränsad basis. Förutom villfarelserna från anti-legaliseringssidan när det gäller ökad användning, uppväger skadan som åsamkas dem som är inblandade med marijuana vida de fördelar som uppnås med nuvarande lagstiftning och fortsätter ändå att existera. Fattiga länder där drogen tillverkas blir snabbt överkörda av brottslingar och ligister, människor som bryter mot lagen på flera nivåer.


Eftersom produktion och export anses vara en kriminell verksamhet, finner de faktiska brottslingarna framgång snarare än nederlag, uppsatser om legalisering av marijuana. Individer inom de rika länderna som köper drogerna är ofta annars produktiva samhällsmedlemmar. Under legalisering skulle regeringar kunna standardisera kvaliteten, reglera de åldrar som får köpa produkten och öppet ge säkerhetsvarningar direkt till befolkningen. Ingen föreslår att legalisering helt enkelt skulle göra marijuanarökning till en allmän eftergift. Även The Economist påpekar att alla åtgärder som vidtas för att legalisera bör göras långsamt för att undvika några av de fallgropar som har uppstått när andra historiska förbud hävdes. Studier visar att majoriteten av människor som använder marijuana inte blir vanliga, dagliga användare.


De flesta av dessa användare är inte inblandade i kriminella beteenden relaterade till användningen av marijuana. dock, uppsatser om legalisering av marijuana, studien fann att alkoholanvändning av unga tonåringar var en indikator på våldsamt beteende senare i livet. Marijuanaanvändning, kanske föga överraskande givet uppsatser om legalisering av marijuana effekter, inte var relaterade till våldsamma aktiviteter. Det är en felaktighet att antyda att tonåringar begår brott i en högre takt bara för att stödja en cannabisvana, uppsatser om legalisering av marijuana.


För mer hjälp, utnyttja vår pool av professionella skribenter och få experttjänster för uppsatsredigering! Många stater inklusive Rhode Island, Kalifornien, Alaska, Hawaii, Colorado, Oregon, Nevada, Montana, Washington, Vermont, Michigan, New Uppsatser om legalisering av marijuana och Maine och många läkare har insett de verkliga fördelarna med marijuana som en naturlig medicin för att behandla flera former av allvarliga hälsotillstånd. Federal lag ersätter dock statlig lag. Som ett resultat har läkare inom U. gränser kan inte lagligt dispensera marijuana och inte heller kan en patient äga det lagligt oavsett hur mycket det kan hjälpa dem.


De flesta amerikaner är inte emot medicinsk användning av marijuana, men all användning av marijuana är fortfarande emot federal lag, vilket innebär att människor får hårdare straff om de blir fånga. Även om U. regeringen har deklarerat ett totalförbud mot marijuana, denna metod har inte lyckats som avsett. Allt det har gjort är att ändra arrangemanget av utbud och efterfrågan genom att tvinga fram olagligheten på denna marknad. De flesta europeiska nationer skiljer cannabis från de hårdare drogerna i sina lagar och språk, men USA ser det som lika skadligt. Ett bra exempel på en måttlig inställning till idén om marijuana finns i USA. I det landet riskerar personer som ertappas med att använda eller inneha substansen inte omedelbart obligatoriskt gripande.


Obligatorisk arrestering inträffar endast när accelererande omständigheter föreligger, såsom när drogen används i närvaro uppsatser om legalisering av marijuana minderåriga eller andra, hårdare droger upptäcks också. Däremot arresteras inte personer över 18 år i Nederländerna som röker marijuana diskret. Innehav av fem gram eller mindre eller personlig odling av mindre än fem plantor åtalas inte heller. Inom landet finns det flera kaféer som har tillstånd att sälja marijuana i sina butiker. Enligt deras licens får de hålla upp till gram marijuana bakom disken vid varje given tidpunkt och ytterligare ett gram i förvaring.


En annan lag som antogs tillåter läkare att skriva ut marijuana för medicinskt bruk genom lokala apotek Coughlin, USA. systemet vilar på en bekväm medelpunkt mellan USA:s no-toleranspolicy. och Nederländernas nästan försummade politik. Men de är fortfarande de hårdaste lagarna i ämnet som finns i Europa. Begreppet legalisering innebär olika betydelser för olika människor, uppsatser om legalisering av marijuana. För vissa betyder det enkel, generell legalisering. Detta tillvägagångssätt skulle ta uppsatser om legalisering av marijuana och brottet ur handeln. Ett annat tillvägagångssätt föreslår legalisering av drogen steg för steg. Det första steget skulle vara att göra marijuana lagligt under begränsade omständigheter, men inte underkastad så stela lagar som det finns under nu.


Nästa steg skulle uppsatser om legalisering av marijuana att avskaffa no-toleranspolitiken till förmån för lämpligare, uppsatser om legalisering av marijuana, sunda resonemang. Olika grader av avkriminalisering som dessa förväxlas ofta med total legalisering. Alkohol är till exempel lagligt, men det är inte lagligt att köra en bil under dess inflytande eller att sälja den till personer under 21 år Nadelmann, uppsatser om legalisering av marijuana, Samma tillvägagångssätt kan användas när det gäller marijuanaanvändning. Valet är dock inte bara en svartvit fråga om huruvida man ska legalisera eller inte.


Även om droglagarna mot marijuana är lättade i England uppsatser om legalisering av marijuana Nederländerna finns det fortfarande lagar emot uppsatser om legalisering av marijuana. Det fortsatta förbudet mot marijuana är föga meningsfullt med tanke på dess tömning på ekonomi, sociala frågor och andra lagstrider uppsatser om legalisering av marijuana. Legalisering innebär få risker som nationen inte redan står inför, tar bort flera risker som införts helt enkelt på grund av dess olaglighet och ger patienter med allvarliga sjukdomar som cancer, HIV, AIDS och andra tillstånd ett sätt att finna mindre skadlig lindring. Chaiken, J. Tonry Eds. Chicago, IL: University of Chicago Press.


Dembo, R. Nadelmann, Ethan, uppsatser om legalisering av marijuana. Ämne marijuanalagstiftning, uppsatser om legalisering av marijuana. Nivå gymnasieskola. Sidor 5. Ordbetyg 4. Studyfy använder cookies för att ge bästa möjliga upplevelse. Läs mer. Studyfy använder säkrade cookies, uppsatser om legalisering av marijuana. Tjänster Anpassat skrivande Avhandlingsskrivande Forskning Pappersskrivning Läxhjälp Vilken typ Uppsatsredigering Korrekturlästjänst Läroböcker Sök. Köp en uppsats Beställ en uppsats Betala för uppsats Math Läxhjälp Fysik Läxhjälp. Hur det fungerar Författare FAQ Kontakta oss. Logga in Bli medlem. Uppsatsprover Marijuanalagstiftning Uppsatser om legalisering av marijuanauppsats. Kämpar med din HW? Använde våra uppsatsprover för inspiration? Redigera min uppsats.


Högprofilerad intressegrupp Inflytande på lagstiftning Uppsats. Uppsats om legalisering av marijuana. Uppsats om legalisering av marijuana. Marijuanalagstiftning: mediauppsatsens roll. Cannabisanvändningspolicy i USA och Nederländerna, och dess betydelse för policyändring i den brittiska uppsatsen. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och stil Begäran måste innehålla minst 2 tecken Sök. Populära ämnen En ros för Emily American Dream Djurens rättigheter Inbördeskriget Kalla kriget Cybermobbning Dödsstraff Utbildningsmål Familj George Washington Stor depression Vapenkontroll Hemlöshet Imperialism Uppsatser om legalisering av marijuana Hantering Marijuana Lagstiftning Martin Luther King Minimilön Natur vs Nurture Överbefolkning Polis Brutalitet Romeo och Julia Rose Parks Skoluniform Slaveri Stress Tonåring Graviditet The Great Gatsby Historien om en timme Vietnamkriget Vattenförorening Vem är jag.


Prover efter uppsatstyp Argumentativ Jämför och Kontrast Övertygande. Citera denna sida APA MLA Uppsatser om legalisering av marijuana Chicago ASA IEEE AMA. Mar 12, Studyfy, Mar 12, Accessed 07 Jan, Om våra tjänster Redigering. Läxhjälp.





essäämnen för argumenterande essäer



Det betyder bara att de värderar marijuanakonsumtion högre än vissa negativa objektiva resultat. Därför kan det hävdas att marijuana är nyttigt snarare än skadligt för dessa människors hälsa. Således är ett stort antal traditionella medicinska argument mot legalisering av marijuana endast delvis korrekta. En närmare undersökning av problemet visar att det inte finns några uppenbara skador på tredje part vid användning av marijuana. Konsumtionen av marijuana i sig påverkar endast användarnas hälsa. Det gäller dock alla brottslingar oavsett om de använder marijuana eller inte. Därför är det orimligt att i detta fall koncentrera sig på tredje parts intressen.


Det är nödvändigt att undersöka de direkta resultaten av interaktioner mellan olika individer. Om deras handlingar inte innehåller någon aggression eller hot mot andra människor eller deras egendom, bör en regering inte delta i denna process och införa några restriktioner. Ett annat fokusområde är marijuanas inverkan på barn och den optimala politiken på detta område. Det är uppenbart att barn inte rationellt kan uppfatta hela situationen. Det betyder dock inte att en regering ska vara involverad och kontrollera alla eller vissa sfärer av deras liv. Hela ansvaret för sina barn ligger på deras föräldrar, och de bör bestämma sina barns konsumtionsvanor tills de blir i stånd att rationellt fatta sina egna beslut.


Föräldrar bör känna motsvarande nivå av ansvar. Om de anser att regeringstjänstemän också bör delta i denna process, blir deras beteende mindre ansvarsfullt och ytterligare risker för deras barn kan uppstå. Med andra ord kan marijuanaförbud inte förbättra situationen på detta område. Legaliseringen av marijuana kan göra det möjligt att skapa en komplex juridisk miljö som skyddar alla parters intressen. Om användningen av marijuana är olaglig är konsumenternas rättigheter oskyddade. Marijuanaproducenter förstår att de inte står under en noggrann offentlig kontroll och kan bete sig oansvarigt.


Med andra ord kan de försöka minska kvaliteten på marijuana för att få högre vinster. Om legaliseringen av cannabis antas måste producenterna ändra sin attityd. De kommer att uppleva ett permanent tryck från andra producenter eftersom deras antal kommer att öka på grund av en öppen tillgång till detta marknadssegment. Som ett resultat kan alla relationer mellan parter regleras bättre. Tillverkarna måste garantera kvaliteten på sina produkter. Följaktligen kommer konsumenterna att ha möjlighet att kräva återbetalning om producenter bryter mot sina avtalsförpliktelser.


Samtidigt kommer den utvecklade rättsliga miljön att vara till nytta för ansvarsfulla producenter. De kommer att kunna etablera sitt marknadsrykte och utöka sin marknadsandel. Denna marknadsurvalsprocess är omöjlig om varan i fråga är förbjuden. De företag som vill verka illegalt kommer att behöva gå över till den svarta marknaden, och en fullständig kriminalisering av branschen kan uppstå. Legaliseringen av marijuana kommer också att vara fördelaktigt för en regering. I detta fall kommer det att vara möjligt att samla in skatter och utföra sina grundläggande funktioner mer effektivt. En regering kan öka sina intäkter och minska det totala budgetunderskottet.


Det kan ha en positiv inverkan på ett lands ekonomiska tillstånd. Allt annat lika går det att sänka andra skatter utan att det påverkar statens inkomster negativt. Dessutom kan den allmänna strukturen för den nationella ekonomin optimeras. Därför finns det ingen intressekonflikt mellan privat och offentlig sektor i förhållande till legalisering av cannabis. Det nuvarande drogkriget utgör ett allvarligt hot mot traditionella amerikanska värderingar och den nationella ekonomins tillstånd. Den amerikanska regeringen är involverad i denna process och förklarar sin hängivenhet för att främja allmännyttan. Samtidigt skadas ett stort antal människors intressen. För det första utsätts marijuanaanvändare för diskriminering endast för att regeringstjänstemän inte delar deras val.


För det andra kan ansvarsfulla producenter inte komma in på denna marknad eftersom de är utestängda från marknaden av regeringen. För det tredje utgör vissa kategorier av människor den permanenta underklassen utan några betydande sociala möjligheter. De har varken tillgång till utbildning eller adekvat sjukvård. Därför kan brottsligheten förbli mycket hög inom denna grupp. Om marijuana legaliserades i hela landet skulle regeringen kunna samla in skatter och minska den allmänna skattebördan. För närvarande tar inte regeringen bara in några skatter från marijuanaproducenter eftersom dess användning och distribution är olaglig, utan lägger på ytterligare skatter på människor för att finansiera sina anti-droginitiativ.


Som ett resultat av detta är det nuvarande skattetrycket mycket orättvist. Vanliga skattebetalare måste finansiera ineffektiv statlig politik. Det är uppenbart att regeringen inte kan lösa detta problem eftersom det inte kan påverka dess huvudorsak - efterfrågan på marijuana och andra droger. Så länge denna efterfrågan finns kommer den att skapa incitament för entreprenörer att tillfredsställa den. Den enda skillnaden är den institutionella miljö som finns. Under den traditionella rättsliga miljön beaktas alla parters intressen och är väl avvägda. Under villkoren för konstgjorda restriktioner och förbud tillgodoses efterfrågan endast delvis, priserna är extremt höga och konsumenternas intressen kränks systematiskt.


Därför kan det statliga engagemanget i denna process inte förbättra situationen ens ur en ren teoretisk synvinkel. Alla statliga initiativ finansieras antingen genom skatter eller genom inflation. I alla fall måste vanliga medborgare faktiskt betala för alla dessa initiativ. Således begränsar regeringen människors rättigheter att använda marijuana även om det strider mot de grundläggande principerna för individuell frihet som avslöjas i den amerikanska konstitutionen. Dessutom försöker man uppnå detta syfte genom att lägga på ytterligare skatter på resten av befolkningen. Om deras val inte representerar handlingar av direkt aggression mot andra, bör de inte uppleva några förbud från regeringen. Med hänsyn till alla ovan nämnda överväganden är det rimligt att avskaffa alla nuvarande praxis och åtgärder i samband med drogkriget.


Det första steget är legaliseringen av marijuana. Det finns två sätt att uppnå detta syfte. Den första är genom initiativ på federal nivå. Den andra är genom upphävande av de nuvarande narkotikalagarna på nivån för specifika stater. Colorado och Washington är framgångsrika i att visa att det kan förverkligas under rådande förhållanden. Det andra alternativet verkar alltså ännu mer realistiskt under nuvarande förhållanden. Den empiriska verkligheten är sådan att alla människor är olika. Som ett resultat tycks vissa andras val inte vara välgrundade eller ens irrationella. Men denna tendens är mycket farlig. Det hotar kärnan i ett demokratiskt samhälle och principerna för fredligt samarbete mellan människor.


Eftersom alla kan utgöra en minoritet i vissa situationer kan alla tvingas. Alla andra rättigheter kan inte upprätthållas effektivt om mänskliga rättigheter avseende deras konsumtionsvanor inte erkänns. Därför är frågan om legalisering av marijuana särskilt relevant nuförtiden. Även om frågan om potentiell legalisering av marijuana orsakar mycket kontrovers bland den amerikanska allmänheten, visar en objektiv analys att legalisering av marijuana är det enda korrekta beslutet som bör fattas. Det kommer att möjliggöra en harmonisering av alla parters intressen. Konsumenter kommer att njuta av lägre priser och högre kvalitet på marijuana. Dessutom kommer de att kunna kontrollera kvaliteten och skilja mellan producenter som väljer de mest pålitliga.


Effektiva producenter kommer att kunna öka sina intäkter och verka i den rättsliga miljön. Regeringen kan få ytterligare skatter och minska sitt budgetunderskott. Resten av befolkningen kan också få vissa positiva effekter eftersom det totala skattetrycket kommer att minska. Dessutom kommer den sociala miljön att bli säkrare. Många empiriska exempel från olika regioner i världen visar att legalisering av marijuana alltid leder till socialt positiva resultat som minskar brottsfrekvensen och leder till andra positiva långsiktiga effekter. Därför är legaliseringen av cannabis både ett önskvärt och praktiskt initiativ.


De praktiska stegen mot detta mål inkluderar avskaffandet av kriget mot droger och upprättandet av lika rättigheter för alla amerikanska medborgare. De nuvarande rättsliga normerna kan revideras antingen på federal nivå eller genom initiativ från specifika stater. Det andra alternativet är ännu mer attraktivt under 2000-talet. Om människor inte initierar aggression mot andra medlemmar av samhället, bör regeringen och andra institutioner inte blanda sig i deras handlingar. Detta är grunden för ett fritt samhälle. Legaliseringen av marijuana är ett viktigt steg mot ett fullständigt förverkligande av demokratiska principer i USA och andra länder i världen. Om du är nybörjare kanske du inte är bekant med vad kommenterad bibliografi förutsätter.


De allmänt accepterade reglerna säger att kommenterad bibliografi är en vanlig skrivuppgift som innebär uppräkning av alla källor som kommer att användas forskningsartikeln enligt deras relevans för diskussionen av ämnet. Det är inte så lätt att skriva kommenterad bibliografi om legalisering av marijuana. Därför, om du behöver någon form av skrivhjälp, tveka inte att kontakta oss eftersom vi anställer de flitigaste skribenterna för att arbeta med din kommenterade bibliografi. När du bestämmer dig för att skriva din helt nya kommenterade bibliografi, glöm inte att du måste lista alla källor och analysera deras innehåll och ange deras centrala argument. Dessutom, för att få bra betyg i ditt projekt måste du bara välja trovärdiga källor, inte slumpmässiga webbplatser med anonyma artiklar om ditt ämne.


Det är en allmänt känd statlig publikation som erbjuder explicit information om användningen av medicinsk marijuana. Det första påståendet som läsaren kan komma över är att användningen av marijuana har drastiskt negativa effekter på vår hälsa och välbefinnande i allmänhet. Dessutom orsakar det inget annat än negativt beteende bland individer som har blivit cannabisberoende. Dessutom är vanligtvis marijuanamissbrukare vanliga studenter som hoppar över klasser och förändrar sitt beteende. Forskningsresultaten som presenteras i publikationen har dock genomgått många förändringar sedan mycket har förändrats från. Därför kan studenterna jämföra denna författares resultat och resultat med de ovan nämnda forskarna.


Huba erbjöd dokumentationen av olika protokoll som samlades in under forskningen av ämnet. Boken publicerades av National Institute of Drug Abuse. För att få en helhetsbild av effekterna av medicinsk marijuanaanvändning måste forskarna ägna mycket sin uppmärksamhet åt undersökningarna, frågeformulären och fylla i de tomma testerna som kommer att hjälpa till att få de nödvändiga uppgifterna om påverkan och effekter av marijuanaanvändning. Även om vanliga människor kommer att visa sin reflektion av problemet, kommer denna forskning verkligen att vara användbar när man bedriver medicinsk forskning. Medicinsk forskning måste vara nära relaterad till den sociologiska forskningen om legalisering av marijuana. Författaren till fallstudien reflekterade över det roliga fallet som godkänner användningen av medicinsk marijuana.


För att hjälpa sitt barn att bli socialt aktivt och anpassa sig till samhällets krav, genomförde mamma experiment med olika behandlingsformer. Alla traditionella psykoanalytiska sessioner hjälpte inte och mamma försökte till och med en hel del droger i ett försök att minska fallen av våldsamt beteende. Det mest lustiga i det här fallet att när mamma gav medicinsk marijuana till sin son, förändrades DD-beteendet helt. Det fanns inga fler tillfällen med våldsamt beteende, medan DD bekantade sig med nya vänner som om han fick ett nytt liv. Dessutom hjälpte han sina klasskamrater med hemuppgifter. Ändå är denna fallstudie mycket kognitiv för dem som vill främja användningen av medicinsk marijuana med en mer anekdotisk röst.


Författaren till artikeln skrev om marijuanaberoende genom neurovetenskapens lins. Lester Grinspoon presenterade levande och djupgående vetenskapliga data mot legaliseringen av marijuana, som oftast inte orsakar något annat än beroende. Författaren nämner om kopplingen mellan hjärnan och THC, medan vår hjärna inte har ett belöningscentrum. Marijuana orsakar alltså tillskott bland sina användare. Författaren visar specifika exempel på hur detta belöningscenter fungerar och presenterar dess möjliga implikationer. Därför presenteras ämnet för legalisering av marijuana från ett helt annat perspektiv. Om du inte vet hur man skriver ner alla dina idéer i kommenterad bibliografi, be våra flitiga och begåvade skribenter att göra det åt dig.


I jämförelse med den ovan nämnda diskussionen om legalisering av marijuana i medicinska sammanhang diskuterar Erich Goode ämnet i relation till den politiska aspekten. Författaren hävdar att vissa politiker gör anekdotiska påståenden om medicinsk marijuanamissbruk, som inte har några vetenskapliga bevis. Dessutom motbevisade författaren några historiskt använda föreställningar som kämpar mot legaliseringen av marijuana. Därför är artikeln i Goode mycket kognitiv för dem som främjar legalisering av medicinsk marijuana, med stöd av relevanta historiska och politiska detaljer om ämnet. Den här artikeln är mycket användbar för de studenter som vill presentera både fördelar och nackdelar med att legalisera medicinsk marijuana och dess användning bland patienter och vanliga människor.


Man kan hitta många recensioner av läkare från olika vetenskapliga områden om användningen av medicinsk marijuana. Samtidigt som de främjade användningen av cannabis, sa många läkare att det verkligen är användbart och gör en oumbärlig del av den alternativa behandlingen. Dessutom visar andra droger inte så höga effektivitetsgrader jämfört med medicinsk marijuana. Dessutom hävdar de flesta läkare som deltog i forskningen att denna typ av behandling inte påverkar människors hälsa på ett negativt sätt, även om patienter använder medicinsk marijuana på permanent basis. Därför, om eleverna inte har bestämt sig ännu om medicinsk marijuana ska användas eller inte, är detta exakt källan för att hitta alla för- och nackdelar och diskutera ämnet med mer vetenskapliga detaljer.


Ytterligare ett perspektiv har inte diskuterats - farmakologiskt. Redda Kinfe diskuterar användningen av medicinsk marijuana ur ett farmakologiskt perspektiv och ger levande bevis på hur det påverkar de flesta mänskliga organ, allmänt beteende och hjärnan i synnerhet. Författaren ger tydliga detaljer om alla processer som inträffar och förvrängs i hjärnan efter användning av marijuana. Om du vill motbevisa användningen av medicinsk marijuana baserat på den farmakologiska ståndpunkten, är det exakt den artikel du behöver införliva i din forskningsartikel. Om du inte vet hur du använder bevis i din uppsats för att stödja dina påståenden, är våra skräddarsydda essäförfattare redo att hjälpa dig just nu. Artikeln är mycket kognitiv eftersom den erbjuder kopplingar mellan patienter med cancer och användning av medicinsk marijuana.


Forskning utförd av författarna är mer än djup och djupgående eftersom cirka 65 medborgare i Kalifornien med olika typer av cancer deltog i experimentet. Alla av dem exponerades för den dagliga användningen av marijuana. Dessutom betalade forskare mycket till andra influenser som alkoholkonsumtion och rökning bland respondenterna. Men forskare kom fram till att människor som röker marijuana tror att de utsätts för en större risk att få cancer än vanliga medborgare. Om du vill analysera legaliseringen av cannabis ur ett perspektiv av hälsotillstånd, måste denna artikel beaktas. Författaren till artikeln diskuterar hur snabbt medicinsk marijuana förvandlas från samhällelig modefluga till specialbehandling av patienter med dödliga och komplexa sjukdomar.


Det finns många fakta som motbevisar användningen av medicinsk marijuana på samhällsnivå som är baserade på kulturella brister. Emellertid måste aspekten av legalisering av marijuana diskuteras enligt sådana kategorier som kön, hälsa, demografi etc. Dessutom diskuterar Peterson Roberts artikel djupt hur marijuana påverkar motoriken, alla organs arbete, särskilt hjärnan. Därför, om man vill främja eller motbevisa användningen av medicinsk marijuana, kommer en artikel av Peterson att vara mycket fördelaktig för dess presenterade data som erhållits från många undersökningar. Men om du tror att du inte effektivt kan täcka ämnet medicinsk marijuanaanvändning och dess konsekvenser, erbjuder vi dig att köpa en forskningsartikel från oss just nu och göra ditt liv enklare.


Det är artikeln som betonar vikten av diskussion om användning av marijuana ur ett historiskt perspektiv. hur många amerikanska medborgare brukade vara marijuanamissbrukare i förhållande till de federala lagarna. Dessutom nämner författaren om historisk analys av tillfällen då medicinsk marijuana kan användas och när den måste begränsas helt. Statliga regeringar använder därför mycket medel för att stödja brottsbekämpande myndigheter som försöker upprätthålla lagar som förbjuder användning av marijuana Sanger, eftersom dessa åtgärder inte begränsar konsumtionen av marijuana, bör statliga myndigheter legalisera drogen för att spara skattebetalarnas pengar. En annan fördel med marijuana är att det är mindre skadligt än andra lagliga ämnen. Enligt forskning är marijuana den minst skadliga drogen bland de många lagliga droger som finns i världen idag Owen, Det finns miljontals kampanjer varje år som varnar människor mot att röka cigaretter, men det har inte funnits någon som försökt varna folk för marijuanakonsumtion Owen, Lobby grupper har till och med ansträngt sig för att driva på för legalisering av marijuana.


Om marijuana hade allvarliga hälsoeffekter som många påstår, skulle delstatsregeringarna investera mycket i kampanjer som syftar till att motverka dess konsumtion. skadliga ämnen kan legaliseras, då finns det inga motiveringar till varför marijuana inte bör legaliseras. Vidare har marijuana visat sig ha medicinska fördelar. Flera länder, särskilt i Europa, och USA har legaliserat både medicinsk och fritidsmarijuana.


Deras drag för att legalisera marijuana baserades på medicinska rapporter som visade en mängd olika hälsofördelar kopplade till drogen Noonan. Forskning visar att marijuana kan minska anfall hos epileptiska personer. Flera studier har också visat att läkemedlet verkligen har en mängd olika hälsofördelar. Till exempel, Charlotte Figi, som nu är 10 år, brukade få mer än anfall varje månad vid tre års ålder, men sedan Colorado legaliserade medicinsk marijuana och fritidsmarijuana började hennes föräldrar behandla henne med substansen, och idag har hennes anfall minskat Noonan markant. , Marijuana har också visat sig minska illamående hos cancerpatienter som genomgår kemoterapi. På grund av detta medicinska värde bör statliga myndigheter överväga att legalisera drogen.


Dessutom har marijuana visat sig vara en stressavlastare. Konsumtionen av drogen orsakar upphetsning bland dess användare, vilket gör att de kan glömma oroande situationer. Till skillnad från alkohol som sannolikt förvärrar stress och depression, gör marijuana underverk för att lindra ångest och depression Sanger, Det finns många hälso- och sociala effekter förknippade med stress, inklusive psykiska störningar och våld mot andra Sanger, För att undvika fall av stressrelaterat våld och psykiska störningar bör statliga myndigheter göra marijuanakonsumtion laglig. Det finns många missuppfattningar om marijuana i världen idag.


Människor har fortsatt att ignorera hälsofördelarna med detta ämne och har istället fokuserat på att citera ännu inte bevisade missuppfattningar. På grund av läkemedlets förmåga att stoppa anfall, illamående och stress hos individer bör regeringar allvarligt överväga dess legalisering. Legaliseringen kommer också att hjälpa delstatsregeringar att minska utgifter som är ett resultat av att upprätthålla misstänkta dömda för innehav och konsumtion av marijuana. Hittills finns det mer än tillräckligt med bevis som bevisar att marijuana har många fördelar för individer, samhället och regeringen, och därför bör legaliseras. Chef, T. Markol, T. Marijuanareform. Noonan, D. Scientific American. Owen, P. New York Times. Sanger, B. Tes: Marijuana bör legaliseras eftersom det är mer fördelaktigt att det kan vara skadligt för samhället.


Det finns många missuppfattningar om marijuana i den moderna världen. Människor har fortsatt att ignorera hälsofördelar kopplade till detta ämne med hänvisning till deras obevisade övertygelser. På grund av dess förmåga att stoppa anfall, illamående och stress hos individer bör regeringar starkt överväga legalisering av marijuana. Dess legalisering kommer också att hjälpa delstatsregeringar att minska utgifter som är ett resultat av att underhålla misstänkta som dömts för innehav och konsumtion av marijuana.

No comments:

Post a Comment