Monday, March 28, 2022

Uppsats om sms

Uppsats om sms



SMS:s negativa effekter på tonåringar Vissa avsnitt är tonåringar uppsats om sms över, syn och mer. Carpey, som har praktiserat som advokat sedan dess fokuserar sin praktik på komplexa civilrättsliga tvister som inkluderar att representera skadade individer i ett stort antal personskademål. Utöver detta, uppsats om sms, användningen av textmeddelanden kan leda till att en person måste upprätthålla ett antal relationer till den punkt där personen inte har några nära relationer. I grund och botten läser den dina textmeddelanden och e-postmeddelanden högt och har en anpassningsbar autosvarare. Det finns en ny epidemi som sveper över världen.





Kraften i en text



Genom den tekniska utvecklingen, det finns avslöjanden av telefonen varje år, funktionen av telefonen är mer och mer. Mobiltelefonen kan göra allt för oss och människor har sin telefon överallt varje gång. Tonåringar är inte tillräckligt gamla för att ha förmågan att kontrollera sig själva. Elva tonåringar dör varje dag till följd av sms och bilkörning. Tonårsförare uppsats om sms fyra gånger så stor risk att hamna i eller nära bilolyckor jämfört med vuxna när de pratar eller sms:ar i mobiltelefon. Om det finns en passagerare i bilen, utsätt inte ditt liv eller deras liv bara för att du inte kunde vänta fem minuter med att skicka ett sms, uppsats om sms. Distraherad körning är ett nationellt problem och fortsätter att bli värre för varje dag.


Många tonåringar idag kan få tillgång till sitt körkort vid en ålder av tonåringar är redan oerfarna förare, och många av dem sms:ar och kör. Det ska vara en uppsats om sms upp samtal till varje amerikan som över 3, människor dog i på grund av distraherad körning. Som biloperatör ser vi distraherade förare dagligen. Många av dessa människor blir omedvetna om sin omgivning och kan orsaka katastrofala händelser. Distraktioner i och utanför bilen, mobiltelefonanvändning och att gå vilse i tankar är de tre främsta orsakerna till bilolyckor, uppsats om sms. Det finns en ny epidemi som sveper över världen. Bilolyckor, uppsats om sms, orsakade av sms och bilkörning, ökar mer för varje dag, uppsats om sms.


Smarta telefoner har gjort det enkelt för oss att överhuvudtaget hålla kontakten uppsats om sms, men det uppsats om sms gjorde det också lätt för oss att bli distraherade när vi kör. De används till nästan allt man kan tänka sig under solen och har många funktioner. dock, uppsats om sms, även om den här praktiska enheten kan vara till nytta, har de också potentialen att avsluta liv om de inte används på ett ansvarsfullt sätt. Varje år skadas eller dödas oräkneliga civila på grund av att någon bestämde sig för att använda sin mobiltelefon medan de körde ett fordon. Annonsen ovan som frågar sin publik om en text var värd det får förare i alla åldrar att ompröva sina handlingar, uppsats om sms.


Användningen av mörka färger och bilden av en avliden ung kvinna uppmuntrar förare att agera mer ansvarsfullt när de kör och att hålla sina mobiltelefoner kvar... Tänk om jag sms:a vid dessa ögonblick? Jag skulle ha varit i en kollision på 80 mph vilket med största sannolikhet skulle ha gjort att någon skadats eller till och med dödats. Jag har haft turen att inte ha varit med om en bilolycka men andra har inte haft så tur. Vad sms och bilkörning har gjort och orsakat med tonåringar och vuxna i USA idag? Att skicka sms, titta, ringa och prata i din telefon medan du kör har orsakat över miljoner bilolyckor i hela landet.


De flesta av dessa olyckor orsakas av unga tonåringar mellan 16 år - Orsaken till varför vuxna och unga tonåringar får och orsakar bilolyckor och varför de uppsats om sms kan skada eller avsluta någons liv. Traktiken för bilkrascher i USA. Uppsats om smsdöds- och skadefrekvens för människor som orsakats av en förare som sms:a under körning, och distraktioner och förhindrande av olycka, uppsats om sms. SMS kräver användning av kognitiv, manuell och visuell koncentration. Att sms:a medan du kör är utan tvekan den värsta distraktionen för förare. AAA har upptäckt att nästan 1 av 3 förare 32 procent erkänner att de skrivit eller skickat ett sms eller e-postmeddelande under den senaste månaden, medan åtta procent säger att de gör det ganska ofta eller regelbundet AAA.


Faktiskt, uppsats om sms, SMS ökar risken för en bilolycka eller nära bilolycka Att sms:a under körning leder till problem med distraktion, uppsats om sms. Virginia Tech Transportation Institute slutförde en studie som fann att sms under körning skapar en kraschrick tjugotre gånger värre än att köra utan distraktioner. Elva procent av förarna, mellan arton och tjugo år, var inblandade i en bilolycka och överlevde erkände att de skickade eller tog emot sms när de kraschade. Fyrtio procent av uppsats om sms Amerikanska tonåringar säger att de har varit i en bil när föraren använde en mobiltelefon på ett sätt som utsätter människor för fara.


Det är några mycket allvarliga siffror och vi måste göra något innan de blir värre. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Essä om SMS. Uppsats om textning av ord 6 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Mobiltelefoner: De negativa effekterna av telefonberoende för tonåringar Genom den tekniska utvecklingen, uppsats om sms, det finns avslöjanden av telefonen varje år, funktionen av telefonen är fler och fler.


Läs mer. Ord: - Sidor: 4. Argumentuppsats om sms och körning 94 procent av tonårsförarna erkänner detta faktum, men 35 procent erkänner att de gör det oavsett de potentiella konsekvenserna. Ord: - Sidor: 5. Faror med distraherad körning Som biloperatör ser vi distraherade förare dagligen. Ord: - Sidor: 6. SMS:a och köra övertygande tal Det finns en ny epidemi som sveper över världen. Ord: - Sidor: 3. Vilka är farorna med att sms:a och köra bil? Förebyggande av sms och bilkörning Vad sms och bilkörning har gjort och orsakat med tonåringar och vuxna i USA idag?


Uppsats om distraherad körning SMS kräver användning av kognitiv, manuell och visuell koncentration. Sms:a medan du kör Distraherad körning Att sms:a medan du kör leder till problemet med distraktion. Relaterade ämnen. Mobiltelefon SMS Snabbmeddelanden. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar, uppsats om sms.





syftet motiverar medeluppsatsen



Att köpa tidningar online på EssayBasics är ett utmärkt val. Essay Basics kan vara en del av din akademiska resa om du tillåter oss. Fördelarna med vår uppsatsskrivningstjänst slår alla andra uppsatsföretag som erbjuder i branschen. Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp. Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Beställ nu!


Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj". Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Sweet Memories Of My Childhood". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Effekter av den ryska revolutionen". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Varför vill du bli apotekare? Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teknikens roll i ekonomisk utveckling". Det mesta av det dåliga kommer när människor, särskilt tonåringar, bestämmer sig för att använda telefonen när de sitter bakom ratten i ett fordon. Det finns en del enorm statistik mot att sms:a och prata i telefon när man kör bil, och folk försöker skapa medvetenhet om detta växande problem i hela USA.


Häpnadsväckande statistik finns där ute för alla att se, ändå fortsätter vi våra liv och ignorerar skyltarna och varnar för att använda våra mobiltelefoner när vi kör bil. com berättar att sms under körning ökar sannolikheten att råka ut för en krock med tjugotre gånger det normala antalet, och tretton procent av de unga vuxna, arton till tjugo, har erkänt att de pratat eller sms:at innan olyckan inträffade. Att bara ta blicken från vägen i fem sekunder, medan bilen färdas i femtiofem miles per timme, är detsamma som att åka en fotbollsplan utan att märka vad som händer runt omkring oss. Att se faran i detta är mycket påtaglig, särskilt runt korsningar.


Att ta blicken från vägen genom en korsning är förmodligen den största risken, ljuset kan ändras vilket gör att bilen framför stannar, eller ännu värre, färdas genom rött ljus eller en stoppskylt in i strömmande trafik. Sms är en viktig faktor när det kommer till krascher och skapa en farlig situation, så att förhindra användningen av mobiltelefoner under körning skulle vara ett stort steg för att begränsa antalet krascher som inträffar i USA. Det finns flera föreningar som redan försöker förhindra mobiltelefonanvändning. Föreningar som NHTSA, Nation Highway Traffic Safety Association, som är en organisation som är dedikerad helt till tips och fakta och filmer som visar hur farligt det kan vara att använda sin mobiltelefon. Det finns också Facebook- och Twitter-sidor och bloggar.


Dessutom har körkursen i Michigan ett avsnitt i lektionen om farorna med att använda mobiltelefoner under körning. Det här är bara program som hjälper till att förhindra sms när du kör. Enkla och enkla sätt som alla kan göra när de går in i bilen. För det första, genom att lägga telefonen i handskfacket eliminerar du frestelsen att sträcka sig efter den och använda den medan du kör. Om du bestämmer dig för att inte använda den metoden och du har en passagerare, ge bara telefonen till dem, de kan lita på informationen till dig om det är så viktigt. Bara att hålla telefonen utom räckhåll kommer i allmänhet att förhindra användningen av enheten. Dessa sätt är inte bara utbredda och lätta att genomföra, utan det bör också finnas en allmän begränsning för användning under körning.


Även om de övergripande effekterna kanske inte syns i antalet förhindrade olyckor på grund av dessa lagar, bör en större disciplin för att utföra sådana aktiviteter hjälpa till att minska antalet personer på deras enheter. Att förhindra användningen av dessa vardagliga enheter är mycket enkelt, men ganska svårt, och kommer att rädda liv om det fungerar. Olyckor är dödliga för många människor, så att skapa en miljö för alla är bättre i längden. Som ung vuxen planerar jag att använda några av dessa idéer och marknadsföra dessa webbplatser och uppmuntra andra runt mig att göra detsamma. Det har blivit ett sådant problem att varje gång vi slår på tv:n ser vi bara samma reklam om den där tjejen som dog för att hon ville skicka ett sms till sin vän. Eller att någon nu i varje större tv-program alltid råkar ut för en bilolycka för att de vill skicka sms till någon att de älskar dem.


Jag minns när teknik var något vackert på grund av hur hjälpsam den är, men nu har den blivit en fara för generationen ensam. Ända sedan uppkomsten av mobiltelefoner har denna generation blivit starkt beroende av den varje minut varje dag. Mobiltelefoner och sms skapades ytterst för att ge kommunikation men det har nu blivit så mycket mer än så. Att sms:a medan man kör bil har blivit en tung vana för de flesta tonåringar och vuxna också, men oavsett reklam och program och statistik som visar resultatet av att sms:a medan man kör bil kan de flesta människor inte sluta med vanan. Sammantaget säger all denna statistik samma sak, är att en text kan förstöra alla.


Så många liv tas eller förändras på grund av det enkla beslutet att skicka eller svara på ett sms. Om försiktighetsåtgärder vidtas kraftigt innan vuxna och tonåringar, särskilt när de går in i bilen, kanske denna epidemi kan bli föråldrad. Böter verkställs men hur väl är frågan? Om budskapet är att viktiga telefoner ska bli röstaktiverade och bara svara på din röst så att vi fortfarande kan vara uppmärksamma på vägen och skicka ut ett sms utan att ta bort händerna från ratten. Verkligheten är ett sms eller ett samtal som kan förstöra allt. Stuart Carpey Stuart A. Carpey, som har praktiserat som advokat sedan , fokuserar sin praktik på komplexa civilrättsliga tvister som inkluderar att representera skadade individer i ett stort antal personskadefall. Exempel på textmeddelanden och körning 24 mars, varför är det farligt att skicka sms när du kör?


Hur bryter du vanan att skicka sms när du kör? Kan du hamna i fängelse för att skicka sms när du kör? Hur många människor dödas av att sms:a medan de kör? Appar som hjälper till att förhindra sms medan de kör Nuförtiden finns det många appar tillgängliga för förare för att avskräcka dem från att skicka sms när de kör. I den moderna världen har människor vant sig vid tanken på att skicka och ta emot information nästan omedelbart. Det finns kanske inget bättre exempel på detta än sms:et. Den här typen av dokument kan vara en uppsatsuppgift för en kommunikations- eller sociologikurs. SMS, som det vanligtvis kallas idag, tillåter individer att bokstavligen uttrycka sina tankar, förmedla information och upprätthålla relationer med fingertopparna.


Uppfinningen och efterföljande användning av textmeddelandet har omdefinierat sättet på vilket en hel generation kommunicerar med varandra. Även om denna kraftfulla tjänst har många fördelar, har den också skapat flera viktiga negativa problem. Valen för de individer som är engagerade i att skicka sms till varandra är inte alltid begränsade till dem själva, utan deras val kan ha direkta effekter, både fysiskt och känslomässigt, på andra. Smsfenomenet går tillbaka till slutet av 1900-talet. Även om konton varierar, är det allmänt accepterat att det första textmeddelandet skickades antingen under eller Det första kontot tillskriver det första textmeddelandet som en sekvens av nummer som skickas och läses upp och ner genom en Motorola-pipare av den tidigare NASA-anställde Edward Lantz.


Kontot anger att Neil Papworth skickade ett meddelande via ett Vodafone GSM-nätverk med användning av en stationär dator. Som med alla framsteg i den tekniska världen krävdes det många olika individer som arbetade med systemet för att det skulle nå ett tillstånd där den allmänna befolkningen kunde dra nytta av dess användning. De första textmeddelandena sågs som krångliga att skapa och inte ett effektivt sätt att kommunicera mellan människor. Men eftersom mer resurser lades på att förbättra systemet blev processen att skicka ett textmeddelande drastiskt enklare.


Detta ersatte behovet för en individ att spendera mycket tid på att konstruera varje ord genom flera val av ett nummer på telefonen. När systemet fortsätter att förbättras och växa för textmeddelanden finns det både för- och nackdelar med teknikens framsteg. Kraften i den omedelbara kommunikationen som textmeddelandet ger till samhället kan användas för en mängd positiva funktioner och är ett ämne med stor potential för studie- och forskningsarbete. Förmågan att kommunicera snabbt och effektivt möjliggör överföring av viktig data omedelbart. Ett sådant exempel på detta är nödmeddelanden som kan ges till individer vid naturkatastrofer. Skulle en naturkatastrof vara på väg att påverka ett område som en tornado, en storm, översvämning, etc.


Detta kan bokstavligen rädda livet på dem som annars skulle ha fångats omedvetna om den potentiella faran som de befann sig i. Dessutom tillåter textmeddelanden som sociala medier människor att upprätthålla personliga relationer med dem som de inte har förmågan att se regelbundet. Möjligheten till omedelbar, effektiv kommunikation som textmeddelandet ger kan hjälpa människor att upprätthålla en relation med en vän när de två bokstavligen bor på motsatta sidor av landet Minshall, Relaterad läsning: The decline of communication due to technology.


Även om kraften i textmeddelanden har många fördelar, kan missbruk av denna teknik orsaka allvarliga problem för samhället. Med möjligheten att kommunicera omedelbart på en mobil enhet, fokuserar samhället mer och mer på sina mobiltelefoner till det dyraste av att fokusera på andra viktiga uppgifter som att köra bil. Sms och bilkörning är ett hett ämne nuförtiden, inte bara i antalet olyckor som det orsakar per år utan också hur mycket pengar staten lägger på att bekämpa förare från att sms:a och köra bil. Det här programmet kommer att anställa polisobservatörer på motorvägsöverfarter som är utbildade för att leta efter bilister som ägnar sig åt sms och körning.


Problemen slutar inte bara med statliga utgifter för att se till att individer ansvarsfullt utövar makten att skicka sms. Människor är så beroende av användningen av textmeddelanden att de bokstavligen orsakar sig själva fysisk skada av överanvändning på sina mobiltelefoner. De områden som påverkas mest av över-sms är: nacke, huvud, axlar, handleder och händer. Genom att titta ner på en telefonskärm och ha en nedsjunken hållning lägger individer på så mycket som 20 eller 30 pund av vikt som deras nacke måste stödja.


Genom att belasta nacken för hårt måste kroppen kompensera och kan leda till skada. Detta kan lätt undvikas om individer tar sig tid att begränsa antalet sms de skickar och tiden de tittar på telefonerna i en nedåtgående vinkel, men många människor kommer bara att ignorera smärtan och agera som om det inte är ett allvarligt problem Broaddus , Som hittats av Ya-Shu Liang, en legitimerad psykolog och Ph. Människor har börjat förvänta sig att få information i en rasande takt, och när de nekas sin förväntade snabbhet på svar kan de bli frustrerade på den andra personen. Utöver detta kan användningen av textmeddelanden leda till att en person måste upprätthålla ett antal relationer till den grad att personen inte har några nära relationer.


Personen måste upprätthålla ett så stort antal olika relationer att han eller hon inte kan, av tidsbrist eller på annat sätt, ha en nära, personlig relation Hawkes, Även med användningen av teknik för att bilda en romantisk relation, överanvändningen av textmeddelanden kan vara skadligt. Moderna tider tillåter en person att träffa individer från miljöer som inte längre är ansikte mot ansikte.

No comments:

Post a Comment