Monday, February 28, 2022

Akt exempel uppsatser

Akt exempel uppsatser



Sammanfatta din diskussion Återuppta ditt perspektiv och dina argument Ge en sista övergripande tanke om ämnet. Eftersom uppsatsen är så formelrik är det alltid möjligt att få minst en 10:a i varje domän. Lägg en eller två minuter på att korrekturläsa din uppsats om du har tid. Senare kommer vi att titta på dessa skillnader i samband med agera exempel uppsatser provuppsats. SAT-förberedande kurser.





Del I: Vad en 12:a på ACT-uppsatsen betyder



ACT StrategiesACT Writing. Det finns ingen del av ACT som är mer mystisk för studenter än uppsatsen, och väldigt få människor verkar veta exakt vad ACT letar efter i en "perfekt" uppsats, särskilt eftersom september var det nya ACT Writing testets debut. Som tur är har vi expertis att ge dig agera exempel uppsatser insikt i hur uppsatsen fungerar och vad du kan göra för att lyfta din poäng de där extra poängen uppåt på skalan. Akt exempel uppsatser du försöker imponera på din drömskola eller bara vill öka ditt ACT-poäng, uppsatsen är en bra sak att arbeta med, agera exempel uppsatser. Några av tipsen nedan står för sig själva, medan andra ingår i större kategorier som har sammanställts baserat på vår ACT-expertis. Viktigt: Om du inte har läst dessa två andra ACT Writing-guider innan, ta en minut och läs dem nu:.


ACT Writing Rubric: Analys, förklaring och strategier. Hur man skriver en ACT-uppsats, steg för steg. Om du redan får 8 eller högre i varje domän på övningsuppsatser eller riktiga ACT-uppsatser, har du en chans att helt och hållet nå ut vad väghyvlarna vill ha, agera exempel uppsatser, representeras av en poäng på 12, med lite övning. Men det finns något viktigt att komma ihåg i din strävan efter perfektion: i ACT-uppsatsen är en 12 inte alltid uppnåelig. Vi har goda och dåliga nyheter för er som är fast beslutna att veta hur man får 12 på Akt exempel uppsatser uppsats. Du måste öva på denna specifika uppsats. Den perfekta ACT-uppsatsen är som ett pussel som råkar vara i skrivform - det kan bemästras, men att göra det bra och fullständigt varje gång kräver några månaders övning.


Att veta hur man skriver andra typer av uppsatser kommer bara att hjälpa dig en begränsad mängd. Eftersom hela uppsatsen måste skrivas på 40 minuter kräver det lite tur att få en 12:a. Du måste välja en avhandling och tänka på relevanta och övertygande bevis för att stödja den innan du ens kan börja skriva, så mycket beror på hur snabbt du kan bestämma dig för en synvinkel och relevant stöd för vad som än uppmaningen händer agera exempel uppsatser. Och för att uppsatser med perfekta poäng nästan alltid finns på agera exempel uppsatser två sidor agera exempel uppsatserdu kommer inte ha någon tid över. Eftersom uppsatsen är så formelrik är det alltid möjligt att få minst en 10:a i varje domän. Och utöver detta kommer ingen högskola värd sitt salt att basera din antagning till college på att få de två sista poängen på en uppsats du var tvungen att skriva på 40 minuter.


Målet, agera exempel uppsatser, egentligen är att visa att du kan skriva en anständig uppsats på den tiden, och en 10:a i varje domän visar att lika bra som en 12:a gör. Om vi ​​frågade ACT vad är skillnaden mellan en 10 och en 12 ACT uppsats, agera exempel uppsatser, de skulle hänvisa oss till deras poängkriterier replikerade i tabellen nedan som beskriver skillnaden mellan 5 och 6 uppsatspoäng agera exempel uppsatser varje domän. Som du kanske redan vet kommer ett totalt domänpoäng på 12 från två läsare separat som ger din uppsats 6; de fyra domänpoängen beräknas sedan för att beräkna ditt totala uppsatspoäng på. Vi har markerat skillnaderna mellan 5 och 6 kriterier i fet stil.


Senare kommer vi att titta på dessa skillnader i samband med en provuppsats. Den 6 uppsatsen ger ett mer specifikt och logiskt exakt sammanhang. Avhandlingen och argumentet visar en djup förståelse av frågan, samtidigt som analysen inte bara nämner, utan också inspekterar komplexiteten och implikationerna av frågan. Nu ska vi titta på en provuppsats och hur den visar egenskaperna hos den 6 uppsatsen ovan. Låt oss först titta på prompten:. Många av de varor och tjänster vi är beroende av dagligen levereras nu av intelligenta, automatiserade maskiner snarare än människor.


Robotar bygger bilar och andra varor på löpande band, där det en gång fanns mänskliga arbetare, agera exempel uppsatser. Många av våra telefonsamtal förs nu inte med människor utan med sofistikerad teknik. Vi kan nu köpa varor i en mängd olika butiker utan hjälp av en mänsklig kassörska. Automatisering ses generellt som ett tecken på framsteg, men vad går förlorat när vi ersätter människor med maskiner? Med tanke på den accelererande variationen och förekomsten av intelligenta maskiner är det värt att undersöka konsekvenserna och innebörden av deras närvaro i våra liv.


Perspektiv ett: Vad vi förlorar med att ersätta människor med maskiner agera exempel uppsatser någon del av vår egen mänsklighet. Även våra vardagliga möten kräver inte längre av oss grundläggande artighet, respekt och tolerans för andra människor. Perspektiv två: Maskiner är bra på låg skicklighet, repetitiva agera exempel uppsatser, och vid extremt precisa jobb med hög hastighet. I båda fallen fungerar de bättre än människor. Denna effektivitet leder till en mer välmående och progressiv värld för alla. Perspektiv tre: Intelligenta maskiner utmanar våra långvariga idéer om vad människor är eller kan vara.


Detta är bra eftersom det driver både människor och maskiner mot nya, oanade möjligheter. Akt exempel uppsatser, läs ACT-uppsatsexemplet nedan och försök lägga märke till hur det uppfyller kriterierna i tabellen ovan. Från det enklaste systemet av remskivor och linor till den mest komplexa superdatorn i världen idag, maskiner har haft och fortsätter att ha ett djupgående inflytande på mänsklighetens utveckling. Oavsett om det handlar om att ta över monotona uppgifter med låg kompetens eller att ta bort det röriga "mänskliga" elementet från våra dagliga interaktioner, har maskiner svarat på uppmaningen.


Den ökande förekomsten av intelligenta maskiner utmanar oss att förändra långvariga uppfattningar om våra begränsningar och att fortsätta framåt mot nya och ännu mer agera exempel uppsatser möjligheter. Ett vanligt argument mot den ökade närvaron av maskiner i vårt dagliga liv är att maskiner läcker ut vår grundläggande mänsklighet från oss. Ja, vissa människor vars enda sociala agera exempel uppsatser är anonyma textbaserade konversationer med andra anonyma internetforumbor över datorer kan börja förlora grundläggande mänsklig artighet och empati, agera exempel uppsatser. Detta är kristallklart med en blick på kommentarsektionen i en populär nyhetsartikel.


Men maskiner är också kapabla att förbättra människors förmåga att kommunicera. Ett exempel på detta finns i Tod Machovers labb vid MIT, där genombrott inom neuroteknik har gjort det möjligt för quadripalegics att manipulera text på datorer med sina sinnen. Sådana interaktioner skulle vara omöjliga utan existensen av intelligenta maskiner. Därför, agera exempel uppsatser, Jag måste inte hålla med Perspektiv ett. Istället för att förlora en del av vår egen mänsklighet till maskiner, gör vi istället den mest väsentliga för mänskligheten av handlingar, kommunikation, möjlig. En annan tankeskola Perspective Two hävdar att maskiner är bra på hur och repetitiva jobb med hög skicklighet, agera exempel uppsatser, vilket leder till en mer välmående och progressiv värld för alla.


Detta kan ses i de mänskliga arbetstimmar som sparas dagligen med automatiserade telefonmenyer. Innan intelligenta maskiner möjliggjorde automatiska telefonmenyer tog varje kundtjänstsamtal upp värdefull personaltid. Nu tillåter menyer uppringare att välja det nummer som bäst passar deras behov, och dirigerar samtal till lämpliga destinationer utan att mänskliga anställda behöver slösa tid på att förklara för hundrade gången att "vår öppettider är 10:00-18:00, agera exempel uppsatser. När det gäller automatiserade telefonmenyer, agera exempel uppsatser betyder att ibland är inga menyalternativ korrekta. Även om automatiserade system kan ta bort bördan för mänskliga arbetare, är det ett misstag att tro att de kan ersätta människor helt och hållet. Ett sista exempel kommer att visa hur intelligenta maskiner utmanar långvariga idéer och driver oss mot nya, oanade möjligheter perspektiv tre.


På min gymnasieskola var alla elever tvungna att ta diagnostiska test i varje huvudämne för att ta reda på våra styrkor och svagheter, och vi sorterades sedan in i klass efter kompetensnivå. A agera exempel uppsatser anmärkningsvärt mönster uppstod som ett resultat av denna sortering: det visade sig att alla barn i min fysikklass på medelnivå också var en begåvad musiker. Systemet som sorterade oss tillät oss att hitta detta underliggande mönster, agera exempel uppsatser, vilket förändrade hur våra lärare lärde oss; vi lärde oss om mekanik genom exempel som var mer relevanta för våra liv och svarade på frågor som "hur många remskivor behövs för att lyfta ett piano?


När jag tidigare hade kämpat med fysik och helt enkelt antagit att det var ett ämne jag "inte var bra på", tillät det intelligenta, automatiserade sorteringssystemet mig att upptäcka att jag faktiskt kunde förstå mekanik om jag lärde mig på rätt sätt. Denna upptäckt drev mig mot tidigare oanade akademiska möjligheter. Sammanfattningsvis hjälper intelligenta maskiner oss att ta oss framåt som art till högre höjder. Medan maskiner kan orsaka problem och i vissa fall kan behöva mänsklig insats för att fungera optimalt, agera exempel uppsatser, det är hur vi reagerar och anpassar oss till maskinerna som är den verkliga takeaway.


Låt oss nu titta på en kommenterad version av detta ACT-uppsatsexempel som pekar ut uppsatsens funktioner. och specifika exempel som diskuterar båda sidor av perspektiven: " vissa människor vars enda sociala interaktioner är anonyma textbaserade konversationer med andra anonyma Internetforumbor över datorer agera exempel uppsatser börja förlora grundläggande mänsklig artighet och empati. Uppsatsen är tillräckligt lång för att analysera och jämföra författarens perspektiv med andra perspektiv på ett nyanserat sätt ett positivt exempel för varje perspektiv med ett tillägg negativt exempel som jämför två perspektiv som författaren inte höll med om med hennes eget perspektiv och inkludera ett inledande stycke och en slutsats.


Medan ACT, Inc. erkänner inte att längd är en faktor för att poängsätta ACT-uppsatser de flesta experter är överens om att det är. Men längd betyder ingenting om det inte finns värdefull information som fyller utrymmet, så långa ACT-uppsatser måste också vara detaljerade - den här författaren använder utrymmet för att ge massor av analyser av och sammanhang för sina exempel. Du kanske har märkt att uppsatsen är uppdelad i flera stycken i standardformatet med fem stycken, faktiskt. Detta gör uppsatsen lättare att läsa, särskilt för ACT-läsare som har ungefär två till tre minuter på sig att läsa och göra poäng! varje uppsats. Om dina poäng lätt kan delas upp i små delar, är det vettigt att dela upp det i ännu fler stycken, så länge din uppsats organisation och logiska utveckling förblir tydlig.


Den här uppsatsen använder ett personligt exempel, som kan eller inte kan utgöras av spoiler alert: det är det. Men poängen är att det kan hittas på, liksom allt du använder i din uppsats. Att kunna tänka på exempel som inte är alltför uppenbart påhittade kan ge dig en stor fördel på ACT-uppsatsen. Nyckeln till ett perfekt resultat på ACT-uppsatsen är att använda varje sekund av din tid klokt. För detta ändamål, här är några tips för att undvika vanliga tidsslöseri och lägga din energi där den ger dig flest poäng. Ta reda på mer om hur du skriver en ACT-uppsats med det här steg-för-steg-exemplet.


Använd vår analys av ACT Writing Rubric för att lära dig mer om hur din uppsats kommer att få poäng – och upptäck strategier du kan använda för att få poängen du vill ha, agera exempel uppsatser. Vill sikta på perfektion på ACT med en 36? Läs vår guide om hur man gör en perfekt ACT-poäng, skriven av vår bosatta 36-poängare. Se till att ditt ACT-poäng är tillräckligt högt för de skolor du vill ansöka till. Ta reda på hur du hittar din ACT-målpoäng. Kolla in våra bästa ACT-förberedande klasser online. Vi garanterar dina pengar tillbaka om du inte förbättrar din ACT-poäng med 4 poäng eller mer. Våra klasser är helt online och de undervisas av ACT-experter. Om du gillade den här artikeln kommer du att älska våra klasser.


Tillsammans med expertledda lektioner får du personliga läxor med tusentals övningsproblem organiserade av individuella färdigheter så att du lär dig mest effektivt. Vi ger dig också ett steg-för-steg, agera exempel uppsatser, anpassat program att följa så att du aldrig blir förvirrad över vad du ska studera härnäst. Laura tog examen magna cum laude från Wellesley College med en BA i musik och psykologi och tog en magisterexamen i komposition från Longy School of Music of Bard College. Hon fick 99-percentilpoäng på SAT och GRE och älskar att ge elever råd om hur de ska utmärka sig i gymnasiet.


Vårt nya student- och föräldraforum, på ExpertHub. kan du interagera med dina kamrater och PrepScholar-personalen, agera exempel uppsatser.





orsak och verkan av rökning



Under den här tiden kan du göra ett antal saker. Den ökande förekomsten av intelligenta maskiner i världen utmanar oss att ändra långvariga uppfattningar om våra begränsningar och att fortsätta framåt mot nya och ännu mer avancerade möjligheter. Du kan ersätta tråkiga eller problematiska ord eller fraser med finare ord eller tydligare fraser:. Därför kompenseras all tillfällig respektlöshet som min mamma visar en kundtjänstrepresentant som ett resultat av frustration över det automatiserade systemet mer än väl av de positiva effekterna av samma maskiner. Om någon del av detta var förvirrande, läs det avsnittet igen. Försök sedan att skriva en fullständig uppsats själv med hjälp av ett exempel på en ACT-uppsats. Träna på att planera dina uppsatser på åtta till tio minuter innan du börjar skriva.


Tidsgränserna ovan bör vara ditt mål; börja med att ge dig själv mer tid och sedan krympa ner den. Du kan använda listan från vårt blogginlägg om ACT-uppsatser eller valfri lista med ACT-liknande frågor och börja med planeringsstadiet. Glöm inte att kolla in vår fullständiga analys av ACT Writing Rubric, med strategier och förklaringar som kan vägleda dig i din uppsatsplanering! Vårt blogginlägg om ACT-uppsatstips har mer djupgående information om detaljerna kring planering och argumentation i ACT-uppsatsen. Om du redan har tagit ACT och undrar hur du får din uppsats upp till en perfekt 12 poäng, se definitivt till att kolla in vår artikel om att få en 12 på ACT Writing sektionen.


Kolla in våra bästa ACT-förberedande klasser online. Vi garanterar dina pengar tillbaka om du inte förbättrar din ACT-poäng med 4 poäng eller mer. Våra klasser är helt online och de undervisas av ACT-experter. Om du gillade den här artikeln kommer du att älska våra klasser. Tillsammans med expertledda lektioner får du personliga läxor med tusentals övningsproblem organiserade av individuella färdigheter så att du lär dig mest effektivt. Vi kommer också att ge dig ett steg-för-steg, anpassat program att följa så att du aldrig blir förvirrad över vad du ska studera härnäst. Laura tog examen magna cum laude från Wellesley College med en BA i musik och psykologi och tog en magisterexamen i komposition från Longy School of Music of Bard College.


Hon fick 99-percentilpoäng på SAT och GRE och älskar att ge elever råd om hur de ska utmärka sig i gymnasiet. Vårt nya student- och föräldraforum, på ExpertHub. com , låter dig interagera med dina kamrater och PrepScholar-personalen. Se hur andra elever och föräldrar navigerar i gymnasiet, högskolan och antagningsprocessen. Fråga frågor; få svar. Hur man får en perfekt, av en perfekt målskytt. Betyg på SAT Math. Betyg på SAT-läsning. Betyg på SAT Writing. Gratis kompletta officiella SAT-övningstester.


Vilket SAT-målresultat bör du sikta på? Hur man får en perfekt 36 ACT, av en perfekt målskytt. Vilken ACT-målpoäng ska du sikta på? ACT-ordförråd du måste känna till. ACT Writing: 15 tips för att höja ditt uppsatsresultat. Hur man kommer in i Harvard och Ivy League. Hur man får en perfekt 4. Hur man skriver en fantastisk collegeuppsats. Exakt vad letar högskolor efter? Är ACT lättare än SAT? En omfattande guide. Ska du ta om din SAT eller ACT? När ska du ta SAT eller ACT? Välj ditt test.


SAT Prep ACT Prep. Hur man skriver en ACT-uppsats: steg-för-steg exempel. Upplagt av Laura Staffaroni 28 dec, PM. Ta itu med ACT Writing, steg för steg ACT-uppsatsplanen nedan har modifierats från vår ACT Essay Tips-artikel för att passa det nya ACT Writing Test. Här är exempelprompten vi kommer att svara på: Intelligenta maskiner Många av de varor och tjänster vi är beroende av dagligen levereras nu av intelligenta, automatiserade maskiner snarare än människor. Skriv en enhetlig, sammanhängande uppsats om den ökande närvaron av intelligenta maskiner. Bevis : Robotar bygger bilar på löpande band Förklaring : Lägre kostnad, minskar risken för skador på mänskliga arbetare Perspektiv tre: Intelligenta maskiner utmanar våra långvariga idéer om vad människor är eller kan vara. Bevis: Hjärn-dator-gränssnitt som låter människor styra datorer med sina hjärnor är en sak Förklaring: Låt människor övervinna fysiska begränsningar, inspirera oss att fortsätta forska och utöka kunskapen.


Inledning Den ökande förekomsten av maskiner utmanar oss, etc, kommer att uttrycka detta i tjusiga ord när jag skriver uppsatsen för verklig Kroppsperspektiv. Paragraf 1 Perspektiv Man hävdar att att ersätta människor med maskiner leder till att vi förlorar en del av vår egen mänsklighet, eftersom även vår vardagliga dagliga möten kräver inte längre av oss grundläggande artighet, respekt och tolerans för andra människor. Jag har sett detta i mitt eget liv genom att se min mamma interagera med några av dessa "sofistikerade" automatiserade telefonsystem. Hon blir ibland så frustrerad över att tekniken vägrar att göra vad hon vill att min mamma inte längre är artig eller respektfull när menyn tillåter henne att prata med en riktig människa.


Trots denna frustration tror jag att fördelarna överväger kostnaderna, eftersom att ge människor möjlighet att skicka in recept eller fråga om öppettider via en automatiserad meny frigör kundtjänstrepresentanter att svara på verkliga frågor. Kroppsparagraf 2 I motsats till Perspective One hävdar Perspective Two att maskinernas främsta nytta är deras förmåga att utföra repetitiva uppgifter mer exakt och effektivt än människor. I bilfabriker runt om i världen bygger robotar bilar på löpande band och utför sina jobb med hög precision och till lägre totalkostnad för arbetsgivare, som kan göra ett engångsköp snarare än att behöva betala en människa en årslön och oroa sig för ansvarsfrågor Detta perspektiv är bra så långt det går, men är begränsat i sin övervägande av konsekvenserna.


Kroppsparagraf 3 Den verkliga effekten av intelligenta maskiner i våra liv är att de utmanar oss att ompröva våra förutfattade meningar om vad människor kan göra eller bli i framtiden. Ett exempel på detta är hjärn-dator-gränssnitt som gör att människor kan styra datorer med sina hjärnor. Med BCI:er kan människor övervinna fysiska begränsningar.. Dessutom har BCI:er fånga intresset hos människor från alla olika bakgrunder och tillämpas på icke-vetenskapliga områden för att skapa nya, tidigare oanade uppfinningar och sätt att interagera med världen.


Slutsats Sammanfattningsvis, snarare än att ta ifrån vår mänsklighet, hjälper intelligenta maskiner oss att gå framåt som art till nya höjder. De dåliga nyheterna Eftersom hela uppsatsen måste skrivas på 40 minuter kräver det lite tur att få en 12:a. De goda nyheterna Eftersom uppsatsen är så formelrik är det alltid möjligt att få minst en 10:a i varje domän. Del II: Skillnaden mellan en 10 och en 12 Om vi ​​frågade ACT vad skillnaden är mellan en 10 och en 12 ACT uppsats, skulle de hänvisa oss till deras poängkriterier replikerade i tabellen nedan som beskriver skillnaden mellan 5 och 12 ACT 6 essäpoäng i varje domän.


Poäng på 5 10 Poäng på 6 12 Stora skillnader Svar på denna poäng visar välutvecklad skicklighet i att skriva en argumenterande uppsats. Svar på denna poäng visar effektiv skicklighet i att skriva en argumenterande uppsats. Idéer och analys Författaren genererar ett argument som produktivt engagerar sig med flera perspektiv på den givna frågan. Argumentets tes speglar precision i tanke och syfte. Argumentet etablerar och använder ett genomtänkt sammanhang för analys av frågan och dess perspektiv. Författaren genererar ett argument som kritiskt engagerar sig med flera perspektiv på den givna frågan. Argumentationens avhandling speglar nyanser och precision i tanke och syfte.


Argumentet etablerar och använder ett insiktsfullt sammanhang för analys av frågan och dess perspektiv. Utveckling och stöd Utveckling av idéer och stöd för reklamationer fördjupar förståelsen. En mestadels integrerad linje av målmedvetna resonemang och illustrationer förmedlar argumentets betydelse. Kvalifikationer och komplikationer berikar idéer och analys. Idéutveckling och stöd för påståenden fördjupar insikten och breddar sammanhanget. En integrerad linje av skickliga resonemang och illustrationer förmedlar effektivt argumentets betydelse. Kvalifikationer och komplikationer berikar och stärker idéer och analyser. De 6 uppsatserna utvecklar sina idéer och stöd för dessa idéer mer grundligt och undersöker konsekvenserna av idéerna och stödet i ett större sammanhang.


Dessutom stärker komplexiteten i diskussionen för varje exempel uppsatsens argumentation och analysen av den aktuella frågan. Organisation Svaret uppvisar en produktiv organisationsstrategi. Svaret förenas mestadels av en kontrollerande idé eller syfte, och en logisk sekvensering av idéer bidrar till argumentets effektivitet. Övergångar mellan och inom stycken klargör konsekvent relationerna mellan idéer. Svaret uppvisar en skicklig organisationsstrategi. Svaret förenas av en kontrollerande idé eller syfte, och en logisk utveckling av idéer ökar effektiviteten i författarens argument. Övergångar mellan och inom stycken stärker relationerna mellan idéer.


6-uppsatsen är organiserad för att förbättra logiken och styrkan i författarens argument, medan 5-uppsatsen bara är tydligt organiserad. Språkanvändning Användningen av språket fungerar i argumentationens tjänst. Ordvalet är exakt. Meningsstrukturer är ofta tydliga och varierande. Stilistiska och registerval, inklusive röst och ton, är målmedvetna och produktiva. Även om mindre fel i grammatik, användning och mekanik kan förekomma, hindrar de inte förståelsen. Användningen av språk förstärker argumentationen. Ordvalet är skickligt och exakt. Meningsstrukturerna är genomgående varierade och tydliga.


Stilistiska och registerval, inklusive röst och ton, är strategiska och effektiva. Även om några mindre fel i grammatik, användning och mekanik kan förekomma, hindrar de inte förståelsen. Den 6 uppsatsen är skriven extremt bra, medan den 5 uppsatsen är skriven ganska bra. Detta innebär att du ska vara kreativ och använda avancerad vokabulär på lämpligt sätt om du vill ha en 6. Del III: Tillämpning av kriterierna i ett exempel på en verklig ACT-uppsats Nu ska vi titta på en provuppsats och hur den visar egenskaperna hos den 6 uppsatsen ovan. Låt oss först titta på prompten: Intelligenta maskiner Många av de varor och tjänster vi är beroende av dagligen levereras nu av intelligenta, automatiserade maskiner snarare än människor. Skriv en enhetlig, sammanhängande uppsats om den ökande närvaron av intelligenta maskiner.


Vill du förbättra din ACT-poäng med 4 poäng? Prova det riskfritt idag:. Laura Staffaroni. Om författaren. Student- och föräldraforum Vårt nya student- och föräldraforum, på ExpertHub. Sök i bloggsökningen. Serie: Hur man kommer till varje SAT-sektion: Betyg på SAT Math. Serie: Hur man kommer till varje SAT-avsnitt: Betyg på SAT Math. Serier: Hur man får 36 på varje ACT-sektion: 36 på ACT engelska. Serier: Hur man kommer till 24 på varje ACT-avsnitt: 24 på ACT engelska. Michael förbättrades med POÄNG! Ta reda på hur. Få de senaste artiklarna och testförberedande tips! Söker forskarskoleprovförberedelser? Kolla in våra topprankade doktorandbloggar här: GRE Online Prep Blog GMAT Online Prep Blog TOEFL Online Prep Blog. Få EXKLUSIVA insidertips om hur du ACE THE SAT och agerar GRATIS!


Svaren vid denna poäng visar välutvecklad skicklighet i att skriva en argumenterande uppsats. Författaren genererar ett argument som produktivt engagerar sig med flera perspektiv på den givna frågan. Utveckling av idéer och stöd för påståenden fördjupar förståelsen. Svaret uppvisar en produktiv organisationsstrategi. Användningen av språket fungerar till tjänst för argumentet. Stora skillnader mellan en 5 och en 6 uppsats från tabellen ovan. Sammanfattningsvis tycker jag att maskiner inte ska användas för att ta över ett mänskligt jobb eftersom maskiner inte kan tänka bara människor kan tänka och fatta rätt eller fel beslut. För fler teststrategier, högskoleantagning och stipendieansökningstips registrera dig för våra GRATIS klasser som händer just nu!


Hoppa till innehållet. ACT-uppsatsprover bra vs dåliga exempel. Gratis klass. Registrera nu. ACT Essay Samples Prompt Denna tillhandahållna prompt, Intelligenta Machines, är en bra representation av hur prompter ges till dig på själva testet. Även våra vardagliga möten kräver inte längre av oss grundläggande artighet, respekt och tolerans för andra människor. I båda fallen fungerar de bättre än människor. Denna effektivitet leder till en mer välmående och progressiv värld för alla. Detta är bra eftersom det driver både människor och maskiner mot nya, oanade möjligheter.


Taggar ACT.

No comments:

Post a Comment